ثبت ملی ۱۰ غذای محلی سیستان‌وبلوچستان
ثبت ملی ۱۰ غذای محلی سیستان‌وبلوچستان
معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۰ غذای محلی سیستان و بلوچستان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شد و جشنواره خوراک هفته گردشگری با استقبال گسترده در زاهدان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نخل و نور» به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان، علیرضا شه بخش بیان کرد: این استان در حوزه گردشگری خوراک و تنوع غذاهای بومی بسیار غنی است، به‌گونه‌ای که برخی غذاها هنوز برای بومیان منطقه ناشناخته‌اند.

وی از ثبت ملی ۱۰ غذای محلی استان خبر داد و افزود: باتوجه‌به فراموشی تدریجی برخی آیین‌ها و رسوم، برگزاری برنامه‌هایی همچون جشنواره و نمایشگاه غذایی می‌تواند مانع از غبار فراموشی بر میراث ماندگار شود و فرصتی برای آشنایی با خوراک اقوام فراهم کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در جشنواره غذای اقوام و ملل که به مناسبت هفته گردشگری از پنجم تا یازدهم مهر در زاهدان و در بنای تاریخی گاراژ ملک برگزار شد، غذاهایی از کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، هندوستان و عمان، همچنین چند نمونه غذای پیش از تاریخ ارائه شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جشنواره، بیشتر غذاهای ملی مانند تنورچه، کشک زرد و دیگر غذاهای تهیه‌شده با لبنیات، گوشت و ادویه محلی عرضه شدند.

انتهای خبر/

  • منبع خبر : روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان