به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نخل و نور» به نقل از عصرهامون به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی ایرانشهر، مجید فیاضی با بیان اینکه مردم از گوشت و شیر شتر بومی بیشتر استقبال میکنند، بیان کرد: شترهای بومی از لحاظ بهداشتی مورد تأیید است؛ اما شترهایی که به طور قاچاق وارد میشوند هیچگونه نظارتی بر روی آنان انجام نمیشود.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۵۰ نفر در سطح این شهرستان به کار پرورش شتر مشغول هستند، بیان کرد: وجود بیش از ۹ هزار نفر شتر در ایرانشهر، این شهرستان را به عنوان یکی از مناطق مستعد پرورش شتر سیستان و بلوچستان مطرح کرده است.
فیاضی با اشاره به ارزش بالای گوشت شتر از لحاظ تأمین انرژی مورد نیاز بدن به بیان خواص شیر آن نیز پرداخت و افزود: شیر شتر به دلیل دارا بودن انواع ویتامین و املاح نسبتاً بالا تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشتها فقدان مواد هورمونی و آنتیبیوتیک در آن است چرا که این حیوان در طبیعت به صورت آزاد رشد میکند.
وی اظهار کرد: شتر بلوچی و شتر جماز عمده نژاد شتر در این استان هستند و تلاش شده است تا با بهرهگیری از برنامه تدوین شده در ارتباط با شترداری نوین و همچنین استفاده از فرصت مرز و واردات شترهای پرتولید و اجرای برنامه اصلاح نژادی، توسعه شترداری نوین در استان شتاب بیشتری به خود بگیرد و فرصتهای شغلی جدید و درآمدزا فراهم شود.
این مسئول گفت: با توجه به اینکه نیمی از شتر کشور یعنی ۷۵ هزار نفر در این استان وجود دارد، توسعه پرورش شتر شیری در استان شتاب مناسبی به خود گرفته است و با بستهبندی و برند مناسب به عنوان یک محصول جدید با کیفیت دارویی و غذایی میتوان درآمد قابل توجهی برای دامداران منطقه فراهم کرد.
انتهای خبر/
- منبع خبر : عصر هامون